Grafisk Design

*Vi hjelper deg med alt innen grafisk design

“Good design begins with honesty, asks tough questions, comes from collaboration and from trusting your intuition.” – Freeman Thomas

Utvikle en ny visuell identitet og logo eller rebranding?

Vi tar grafisk design på alvor, og tar derfor en nøye gjennomgang med deg for å kartlegge målgruppe og stikkord rundt bedriften din, og tjenestene dere tilbyr. Dette gjøres ved å lage logo, bruke fonter og grafiske elementer som gir et riktig bilde av bedriften, eller prosjektet ditt. En god visuell identitet er med på å bygge en sterkt gjennomført og gjenkjennbar merkevare.

rebranding av din merkevare
Printer and CMYK cartridges for colour inkjet printer isolated o

GRAFISK DESIGN, TRYKK OG STORFORMAT

Våre grafiske designere har bred erfaring med logo design og utforming av visuell kommunikasjon. Logoer og markedsmateriell som rollup, visittkort og skilt er med på å vise din bedrift, og bygge en sterk merkevare. 

Design til små- eller storformat

Vi leverer trykkvalitet i særklasse, og sørger for rask levering, med høy kvalitet på sluttproduktet. Vi kan tilby din bedrift et bredt spekter av storformat, profilprodukter og markedsmateriell. Dersom du ønsker å få trykket opp prospekter og visittkort, sørger vi for at ditt design og sluttprodukt blir slik du ønsker. Det samme gjelder større formater som bannere og skilt med logo. 

BrainStorm Logo Concept

Vi leverer innovative design løsninger

ØNSKER DU EN NY VISUELL PROFIL TIL DIN BEDRIFT?

Ta kontakt for en uforpliktende samtale!